REVIEW | Dave van der Heijden vertelt over zijn ervaring

Wil jij graag groeien als mens of loop je soms tegen dingen aan waar je graag eens met iemand over praat? Ongeacht je leeftijd of situatie, iedereen kan wel wat coaching gebruiken in het leven. Ik ben Martijn, coach en ondernemer. Ik begeleid jou in de zoektocht naar jouw innerlijke kracht, zodat jij je leven weer voluit kunt leven. Dit is een persoonlijk proces en daarom is het belangrijk dat je een indruk krijgt hoe ik als coach werk en of dat bij je past. Ik laat graag de mensen aan het woord die ik reeds heb gecoacht, zodat jij een goede indruk krijgt van wat je kan verwachten.

Coachee | Dave van der Heijden

Bedrijf | DH Stucwerken Reusel

Hulp bij het zoeken naar de betere versie van jezelf

Dave van der Heijden zat al een paar jaar niet lekker in zijn vel en had al een aantal therapieën geprobeerd. Niets hielp echt, vond hij. Toen hij op Facebook een review las over Wie ben ik Coaching van Martijn van Ham, besloot hij contact te leggen. Tot zijn grote opluchting werkt dit wel en heeft Dave het gevoel dat hij een betere versie van zichzelf is geworden.

“Ik denk dat ik al een jaar of acht aan het tobben ben met mijn gevoel. Ik kon stress niet loslaten en bleef maar malen in mijn hoofd. Altijd het gevoel van door te moeten gaan, geen rust kunnen vinden. Ik heb daar verschillende keren hulp voor gezocht maar het pakte nooit, ik had nooit het gevoel dat het hielp. Daar word je best wel moedeloos van; het helpt in ieder geval niet om je beter te gaan voelen.”

Náást elkaar in de natuur lopen geeft rust

“Nadat ik de review las op Facebook, besloot ik contact op te nemen met Martijn. Ik kende hem van de kroeg en het voelde vertrouwd om hem te benaderen. Meteen tijdens de eerste wandeling voelde ik dat ik de juiste stap had gezet door de coaching van Martijn aan te nemen. Het feit dat je in de natuur loopt, náást elkaar, is fijn. Het is minder confronterend dan dat je tegenover elkaar aan een tafel zit en de natuur geeft rust. Tijdens het lopen wordt heel veel besproken en af en toe stelt Martijn een oefening voor. Dan laat hij je terugkijken waar je vandaan komt. Dat maakt hij soms heel visueel door je het leven een cijfer te laten geven en te laten benoemen waarom het dat cijfer is. Als je dan ziet welke vooruitgang je al hebt geboekt, dan doet dat wat met je. Het maakt je groei inzichtelijk.”

“Ik heb in het afgelopen jaar geleerd om stress los te laten of ermee om te kunnen gaan. Ik praat mezelf veel minder dan voorheen negatieve gevoelens aan, de kortsluiting in mijn hoofd is weg. Ik heb ervaren dat ik veel meer in het moment moet leven. Het leven is nu, niet gisteren of morgen. Ik kan nu veel makkelijker loslaten wat mensen tegen me zeggen. Ook al wist ik altijd al dat dingen met de beste bedoelingen werden gezegd, ik zag er meestal alleen het negatieve van in. Nu steeds minder en dat voelt goed. De meningen van anderen raken me minder of het lukt me vooral het positieve eruit te halen.”

Soms heb je iemand nodig die je de juiste weg laat zien

“Als ondernemer ben je natuurlijk heel veel met de toekomst bezig: opdrachten binnen halen en zorgen dat er altijd voldoende inkomen is voor het gezin. Doordat Martijn ook ondernemer is, levelen we goed op dat gebied. Ook hier komt zijn professionaliteit goed naar voren. Mijn wandelsessies met Martijn hebben de zin in het ondernemen teruggebracht, wat natuurlijk in verbinding staat met de zin in het leven. Ik ervaar meer rust, kan dieper en vooral positiever over mijn leven nadenken, beter stilstaan bij het moment en zonder al te veel ‘last’ terugkijken op het verleden.”

“Ik heb voor 2023 weer een coachingstraject afgesproken. Ik gun het mezelf om meer verdieping te vinden, rust te pakken en trots op mezelf te mogen zijn. Dat zijn namelijk zaken waar ik in het verleden totaal niet mee bezig was, maar die me tot nu toe heel veel hebben gebracht. Ik weet dat iedereen het uiteindelijk zelf moet doen, maar dat ik hierbij hulp krijg van Martijn is erg fijn. Soms heb je gewoon even iemand nodig die je de juiste weg laat zien, die je kan confronteren, maar die je vooral helpt de betere versie van jezelf te helpen vinden.”

Zet jij de eerste stap?

Wil jij ook een betere versie van jezelf worden en de juiste weg voor jou vinden? Laten we samen ontdekken wat jij nodig hebt! Neem contact op en plan jouw eerste wandelsessie in.

Zet jij de eerste stap?

Neem contact op en plan jouw wandelsessie in.

Wij maken je graag nóg enthousiaster. Je staat er niet alleen voor, wij helpen jou bij het verbeteren van jouw levensgeluk.