REVIEW | Gerry van Limpt vertelt over haar ervaring

Wil jij graag groeien als mens of loop je soms tegen dingen aan waar je graag eens met iemand over praat? Ongeacht je leeftijd of situatie, iedereen kan wel wat coaching gebruiken in het leven. Ik ben Martijn, coach en ondernemer. Ik begeleid jou in de zoektocht naar jouw innerlijke kracht, zodat jij je leven weer voluit kunt leven. Dit is een persoonlijk proces en daarom is het belangrijk dat je een indruk krijgt hoe ik als coach werk en of dat bij je past. Ik laat graag de mensen aan het woord die ik reeds heb gecoacht, zodat jij een goede indruk krijgt van wat je kan verwachten.

Coachee | Gerry van Limpt

Bedrijf | Eigenaar Houdoe you do te Reusel

Van nieuwsgierig naar onverwacht meer

Gerry heeft de afgelopen maanden een coachtraject mogen ervaren bij Martijn. Zij vertelt ons graag over haar ervaring: “Zelf coach ik voor mijn werk, als toegepast psycholoog, ook mensen. Ik was in het begin dan ook vooral benieuwd naar de aanpak van Martijn, met name het wandel coachen. Het heeft me uiteindelijk véél meer gebracht dan alleen dat!” zegt Gerry enthousiast. “De gesprekken met Martijn heb ik als zeer prettig ervaren. Hij laat je in je waarde, oordeelt niet en vind je goed zoals je bent. Hij neemt de tijd voor je en geeft je ook de tijd om over bepaalde dingen dieper na te denken. Martijn heeft een rustige uitstraling en praat ook op een rustige manier, waarmee hij mij al snel op mijn gemak wist te stellen.

Iedere sessie had Martijn een andere werkvorm en liet hij me ervaren wat deze dingen met en voor je kunnen doen. Met sommige werkvormen was ik al bekend vanuit mijn werk, maar toch wist hij me hierbij te laten voelen dat die oefeningen écht iets met je doen. De werkvormen die hij gebruikte stemde hij af op het onderwerp dat ter sprake was gekomen tijdens de wandeling”, vertelt Gerry. “Ik ging er steeds blanco in en voerde de opdrachten netjes uit. Dit gaf soms, voor mij, onverwachte resultaten. Dingen waarvan ik dacht dat ik daar ‘te nuchter’ voor was heb ik toch gedaan en bleken achteraf toch hun vruchten af te werpen.

Ongedwongen sfeer in de buitenlucht

Gerry: “Erg prettig om mezelf op deze manier nóg beter te leren kennen. Soms confronterend, soms verhelderend en soms bevestigend, maar altijd van meerwaarde. Superfijn om dit te mogen ervaren, ook kan ik hierdoor mezelf nóg beter inleven in mijn eigen coachees. Ook het buiten zijn, in de natuur, geeft een extra dimensie aan het coachen. De ongedwongen sfeer is, denk ik, bevorderlijk voor het traject. Je praat makkelijker, ondertussen beweeg je ook nog en biedt de natuur je de rust die je tijdens het coachen kunt gebruiken.

Kortom, alles samenvattend, is dit traject mij uitstekend bevallen en raad ik iedereen aan om zichzelf af en toe te laten coachen. Zie het als een cadeautje voor jezelf! En Martijn is hiervoor een fijne sparringpartner. Martijn, bedankt voor je luisterend oor, geduld, begrip, interesse en tijd! Veel succes met je coach-werkzaamheden, maar dat komt vast goed”, sluit Gerry af met een zonnige groet.

Zet jij de eerste stap?

Wil jij ook weer terugkeren bij jezelf en met nieuwe energie en goede gewoonten weer vooruit gaan? Laten we samen ontdekken wat jij nodig hebt! Neem contact op en plan jouw wandelsessie in.

Zet jij de eerste stap?

Neem contact op en plan jouw wandelsessie in.

Wij maken je graag nóg enthousiaster. Je staat er niet alleen voor, wij helpen jou bij het verbeteren van jouw levensgeluk.